Ege Postası
Geri

CHP’li Kavasoğullar'dan Başkan Oran’a destek: Maske cezasıyla olmuyor 

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, kanalizasyon suyunun taşması sonucu eleştirilere maruz kalmıştı. Başkan Oran’a yapılan eleştirilere CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar  çok sert cevap verdi. Kavasoğullar, “Çeşme’deki acemi siyasetçiler siz rögarlarla değil de insanların sağlığıyla ilgilenin, hayatta kalmasını sağlayın. Bu işler kelle sayıp, maske cezası yazmakla olmuyor” dedi. 
CHP’li Kavasoğullar'dan Başkan Oran’a destek: Maske cezasıyla olmuyor 
Haberler / Yerel Politika
27 Temmuz 2021 Salı 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen tatilciler Çeşme'ye akın etmiş, ilçenin nüfusu günlük 1 milyonu geçmişti. İlçede oluşan yoğunluk nedeniyle Alaçatı'da kanalizasyon suyunun taşması sonucu, cadde ve sokaklar lağım suları ile dolmuştu. Çeşme Belediyesi ekiplerince arıza giderildikten sonra sokaklar dezenfekte edilmişti. 

Çeşme’deki kanalizasyonun taşması, kamuoyu ve muhalefet kanadı tarafından eleştirilmiş Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’a tepki gösterilmişti. 

Erkem Oran’a yönelik eleştirilere soysal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt veren CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar’ı "Çeşme’deki acemi siyasetçiler siz rögarlarla  değil de insanların sağlığıyla ilgilenin, hayatta kalmasını sağlayın. Bu işler kelle sayıp, maske cezası yazmakla olmuyor.Bayram boyunca cansiperane çalışan bütün belediye emekçilerine selam olsun. 46 bin kişilik istihdamla 2 milyon kişiye hizmet verdiler. Buradan kendine pay çıkarmak isteyen herkesi aklı selime davet ediyorum. Belediye başkanı ve ekibi Çeşme’nin en büyük şansıdır. Nokta” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası